augusztus 20. szombat 18:00
Berente, Nagyszínpad.
augusztus 21. vasárnap 20:00
Nagymegyer /Szlovákia/


2022.08.08.

 Június végén megjelent a várva-várt új KARTHAGO album, a Máté Péter in Rock!

A csodálatos énekes-zeneszerző zseni, Máté Péter dalaiból készült feldolgozás album óriási sikert hozott!!...

2022.07.21.

 

 Óriási teltházakkal, hatalmas tömegek előtt zajlik az idei nyári "LANDTOUR 2022" című országos KARTHAGO turné!

A hazai fesztiválokon és nagy városi-megyei, stb. rendezvények...

2022.06.05.

Indul a NYÁR! A KARTHAGO Siófokon!!!!

Június 5.-én, este a Balatoni Pünkösdi Fesztivál vasárnapi sztárvendége a legendás KARTHAGO!! Gyere ki a Fő térre a víztorony...
Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Vass Ildikó
Kedves Karthago zenekar! Örömmel hozzájárulok, hogy közzétegyétek a lemez-véleményemet a Facebook oldalaitokon! Nagy rajongással és sok szeretettel: Ildikó

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen Ildikó!
Tegnap megvettem és még az éjjel full izgatottan megnéztem a Karthago Jubileumi Nagykoncert most megjelent DVD-jét. Gyerekkorom óta elkötelezett, sőt állítom zeneértő és fogyasztó rockrajongóként, ráadásul NŐként, lenyűgözött ez a csoda. Világszínvonalú! Fenomenális! Három óra tömény, megunhatatlan, nagyon egyedi zene és show, mellé hatalmas látvány, úgyhogy állítom, hogy ilyen sokrétű, színes, színvonalasan zenélő, emellett szórakoztató zenekar nincs több Európa közepén, de még távolabb sem. Ők egy valódi hús-vér rockbanda a legjavából, de ugyanakkor egyetlen pillanatig sem válik unalmassá. Nagyon-nagyon jó zenék, mesterien megcsinált hangszerelések, kimagaslóan teljesítő zenészek, bővérű dallamok virtuóz vokálozás, irgalmatlanul odamondogató okos szövegek, és emellett roppant kőkemény rock. Gyönyörű, exkluzív a borító, 4 db. korong, az egész tényleg egy igazi kincs! A XX és a XXI századi Karthago munkásságának méltó összefoglalója.
Mivel fülhallgatóval hallgattam jó hangosan, így pontosan azt a frenetikus élményt kaptam, amit élőben láttam-hallottam ott az Arénában tavaly. Sőt. Nem reklám ez, de aki ott volt azért, aki nem tudott eljutni, az meg azért nézze meg, mert ezt a csodát látni kell, hallani kell. Látni kell Gidófalvy Attilát, Magyarország legkülönlegesebb, virtuóz zongoristáját, Kiss Zoltán Zéró precíz dübörgő basszusát, Kocsándi Miki sodróan lendületes dobolását, Szigeti Feri tökéletesen egyedi, stílusos, kőkemény gitározását és nem utolsósorban Takáts Tomi lenyűgözően sodró, magával ragadó éneklését, előadását, ahogyan viszi a showt. És ahogy együtt énekelnek, az meg döbbenet! Ők öten valószínűleg valami felsőbb erőnek köszönhetik az összeállásukat, mert olyannyira együtt vannak, annyira együtt élik meg a zenéjüket, annyira lazán, de komolyan, ugyanakkor jókedvűen, látszólag könnyeden, de mégis precízen nyomják a legeslegjobb rockzenét, hogy az párját ritkítja! Legyen is így örökké! Köszönöm ismét az élményt és hajrá Karthago!


A Karthago válaszol:
Kedves Ildikó! Csodás levelet kanyarítottál, megható számunkra nagyon! Tényleg, - ahogy írod, - nő létedre ilyen szép, szakmailag is színvonalas kritikát, avagy bejegyzést írni, nem kis dolog! Látszik, hogy valóban gyerekkorod óta szereted a jó rockzenét! Ráadásul ezek szerint értesz is hozzá. Nagyon szépen köszönjük a szép levelet, egyúttal megkérdeznénk, közzétehetjük-e a facebook oldalainkon is? Szeretettel üdvözlünk: a KARTHAGO!
Stiasztok!

Ma megkaptam a Jubileumi nagykoncert cd-dvd kiadványt.
Köszönöm nektek!
További jó egészséget és sok sikert nektek! 🙂
Sziasztok! Kb negyven éve vagyok a rajongótok, emiatt jutottam el erre a kérdésre. Az utóbbi években kb mindenhol koncerteztetek az országban, de valahogy Debrecenbe nem jutattatok el. Tudom volt egy templomi koncert, de kiváncsi lennék, hogy van-e esély a közel jövőben egy igazi rock szeánszra nálunk!

A Karthago válaszol:
Köszönjük leveled. Igen nagyon szeretnénk Debrecenben játszani, valóban régen fordultunk meg Nálatok! Idén, 2020, a vírus miatt valószínűleg már nem, de reméljük jövőre lesz alkalmunk találkozni Debrecenben!!!
Hajni
KARTHAGÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! Hatalmasak voltatok tegnap itt Miskolcon!!!! Világ színvonal és csoda élmény volt. Ezer % zene és ezerszer is KÖSZÖNJÜK!

A Karthago válaszol:
Hajni, köszönjük szépen mi is a leveled!
Kedves Karthagó!Az utóbbi évek legnagyobb buliján voltunk tegnap.Ti játszottatok az Adyban.Csont tömeg ,hatalmas zene kurvajó hangulat fergeteges lett a buli!Karthago ti mindent visztek.Nincs semmi zenekar hasonló se hozzátok fogható mert olyan összhang ,és magas szinvonalu de kő kemény zene van amit nem tudnak mások . nem véletlenül vagytok együtt 41 éve.Ijet csakis ti tudtokk! csak kapkodtuk a fejük mindig volt hova nézni mert shov is az volt!Velem egyűtt a tömeg orditott csápolt énekelt tapsolt teljesen feloldodtunkk a kemény időnként meg a szép lassú dalokba.Jaj nagyon jo volt sohase felejtem! hogy tuttok így ilyen erővel és e mellet jokedvűen zenélni végig 2 órát ez csoda ! Nagyon nagy élményt kaptunk egy életre Köszi Karthagó!Gyertek megint Miskolcra hamar! Varga Szabi

A Karthago válaszol:
Ez nagyon pozitív levél, köszönjük szépen Szabi! Reméljük, hamarosan újra találkozunk! A KARTHAGO!
Sziasztok!

Ma megvettem a legutóbbi albumotok dupla lemezes változatát.
Annak elllenére, hogy nem ellőször hallottam a dalokat nem is tudom hirtelenjében mit hallgassak a lemezekről.
Még nagyon sok aranylemezes albumot! 🤗😚🥰😊😉

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
januárban mikor jelenikmeg karthago április 13 koncert dvd -cd

A Karthago válaszol:
PONTOSAT MÉG NEM TUDUNK, A KIADÓTÓL FÜGG.
Tegnap este a nagyon várt Karthago buliba mentunk a Végállomás klubba. Szombathelyen. Azért is izgatott bennünket, (négyen mentünk barinők) mert a Karthago nem nagyon szokott kisebb klubokba fellépni, ők a nagy fesztiválszínpadokhoz, Arénához és a sokezer nézőhöz vannak szokva. Kiváncsiak voltunk , milyenek lehetnek „testközelbe”. Hát drágáim, óriási élményt kaptunk! Ez a zenekar nem ismer lehetetlent , a zsúfolásig megtelt klubban akkora hangulatot teremtettek ,mint eddig senki! Hatalmas energiákkal nyomták a rockkot , az zenéjük fenomenális úgy játszanak , olyan hévvel , olyan erővel ,lendülettel hogy döbbenetes! A fiatalokat megszégyenítő erő jön le a színpadról így testközelben látni-hallani őket még fergetegeseb hatású! Ismert nagy nótáikat mid elnyomták , az egész klub velük énekelt ,ordított ,csápolt , szóval kurvajó hangulat volt!! Hatalmas élmény volt a Karthago ha tujátok hol lesznek , mindenképp ne hagyjátok ki , mert életetek egyik legjobb élménye lesz ahogy nekünk is az volt! Köszönjük ezerszer Karthago!!! Éljen sokáig ez a banda! Mert HATALMAS!Boldog ünnepeket mindenkinek!

A Karthago válaszol:
Kedves Renáta, nagyon szépet írtál, köszönjük!! Remélem még találkozunk a jövő nyáron is valahol! Üdvözlettel: a Karthago!
Köszönjük a tegnapi szombathelyi végállomásban tartott bulit!azt hogy ennyi év 40!és ennyi buli után is,ilyen szinvonalas műsort adtak!köszönjük szépen!kellemes ünnepeket az egész zenekarnak!

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen! Mi is remekül éreztük magunkat!
Sziasztok. Örömmel olvastam, hogy a jövő évi bulik már szervezés alatt vannak. 2020 ban is legyen akkor rock a vérünk. További sok sikert, kitartást és egészséget kívánunk nektek. Titkon azért reméljük, hogy születik egy új lemez tőletek....

A Karthago válaszol:
Kedves Zoltán, köszönjük és örömmel jelentjük, hogy született új lemez, februárban jelent meg és áprilisra már aranylemez lett! Kapható az összes CD-ket forgalmazó üzletekben és a Metal Hammer webshopban.
Sziasztok !
A decemberi koncert helyszinéről szertnék érdeklődni .
Néztem a arénai koncertfelvételt , nagyon tetszett .
Ebben az évben már három koncertre sikerült eljutnom , ami kivétel nélkül óriási volt .
További sok sikert . Üdv : Árpád
Kedves Fiúk!

Egy darabig látható volt a koncertmenüben egy szeptemberi fellépés Pusztamérgesen, ami mára eltűnt. Érdeklődöm, hogy ez a buli meghiúsult? E mellett kérdezném, hogy Csongrád megyébe mikor jöttök már végre? (Tudom, majd amikor hívnak benneteket.)

Üdvözlettel: Gulyás Laci

A Karthago válaszol:
Szia László! Igen, sajnos végül nem jött össze az a koncert, technikai okok miatt. Jövőre biztos, hogy találkozunk! Üdv: A KARTHAGO!
Sziasztok!
Nagyon jó volt a fonyódi koncertetek! Bevallom őszintén, számomra ez volt a tűzkeresztség, ugyanis eddig még nem sikerült eljutnom egy bulitokra sem. Párommal együtt nagyon élveztük, és nagyot buliztunk Veletek! Köszönjük Nektek!
A Valahol című dalotok egyszerűen tökéletes, akárhányszor meghallgatom, mindig nagyapámat és párom nagymamáját látom magam előtt, mindkettejüket idén januárban veszítettünk el. Élőben hallani nagyon különleges volt.

A Karthago válaszol:
Kedves Diána, köszönjük szépen!
Sziasztok
Most rendeltem meg ma a legújabb albumotok lp lemezen várom a hétfőt hogy meg jöjjön nagyon tetszik a zenétek bár mikor ti kezdtetek én még nem éltem . Sok sikert nektek sok albumot és legyen mindből lp is ha lehet. további sok sikert erőt egészséget


A Karthago válaszol:
Köszönjük!!!
Tisztelet nektek. Ott voltunk a Trackben, a szokásos kiváló hangulatot hoztátok, most valami különleges lazasággal. Feri bácsi jól állt az ujjatlan, látszik az edzés.... További sok sikert és még 40 évet kívánok Nektek. Örök tisztelettel és rajongással.

A Karthago válaszol:
Kedves Zoltán! Nagyon köszönjük a dicséretet, valóban jókedvű, laza, nagyon jó hangulatú buli volt, mi is ezt éreztük. Ferry is köszöni a dicséretet, már jól érzi magát, hogy látható, nem edz hiába!... :-)
Tisztelt Karthago zenekar
Szikszai András Mátyás vagyok tavaly ott voltam a Köröstarcsai Falunapon tartott bulijukon nagyon meg tetszett a zenekar. Azt szeretném meg kérdezni hogy a lemez gyűjteményembe mely lemezeiket vásárolhatnám meg bakelit lemezen és milyen darab áron? Erre szeretnék választ kapni.
Szikszai András Mátyás

A Karthago válaszol:
Kedves András! Érdeklődj a Hammer Music kiadónál, ahol a legújabb albumunk kapható bakeliten is! A többi régi album csak különböző piacokon és antik boltokban találhatóak, gyűjtőknél.
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy mikor lehet az oldalról ( butik ) rendelni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdvözlettel
Gábor

A Karthago válaszol:
Kedves Gábor! Sajnos a Butik továbbra sem üzemel, egyelőre nem lehet rendelni.
Sziasztok! Szuper volt a szombat esti ajkai buli, köszönet érte! Én még csak most ismerkedem a zenekarral, de nagyon szimpatikus a banda. Imádom Tamás dalok közti kis bevezetőit. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Az egyik dal előtt mesélte Tamás hogy valamikor egy közeli koncerten rosszul lett, és az ajkai kórházban mentették meg az életét, és ekkor született meg harmadszor. A kérdésem az lenne, hogy ez mikor volt?

A Karthago válaszol:
Szia Tamás! Igen lassan három éve, Devecseren perforált vakbélgyulladása lett!! De fantasztikus erőfeszítéssel, akkor végigénekelte az egész koncertet, a végén már egy mentő várta és onnan vitte egyenesen az ajkai kórház ügyeletére, ahol még éjjel azonnal megoperálták!!! Így volt.
Gratulálok a Karthago teamnek, így tovább Rnő!!!!!!
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »